"Iedere ondernemer verdient het om tijdig goede financiële informatie ter beschikking te hebben."

De kracht van mijn bedrijf is dan ook heldere communicatie.

Samen met de ondernemer sparren over zijn / haar toekomstplannen. In samenwerking met de administratie stel ik zowel tussentijdse cijfers als begrotingen op. De cijfers worden met de ondernemer besproken. Door deze aanpak wordt uw organisatie beter stuurbaar.

Als bedrijfseconomisch adviesbureau Marcella Barella uw financiële gegevens opstelt of controleert dan kunnen uw financiële vraagstukken altijd helder beantwoord worden. Door inzetten van de juiste tools zal de administratie beheersbaar worden en komt u niet meer voor verassingen te staan. Tussentijdse cijfers en begrotingen zullen u helpen bij het maken van beleidsbeslissingen. Samen met u ga ik op zoek naar de informatie die nodig is voor het zo noodzakelijke inzicht.

Door deze aanpak wordt uw organisatie beter stuurbaar. Tevens kijk ik met een kritisch oog naar de diverse kostenposten en adviseer ik u daarin op een proactieve manier. Deze dienstverlening vindt plaats tegen een zeer concurrerend uurtarief of tegen een vaste prijs in een basispakket.

Onze diensten

Jaarrekening en belastingaangiften

Het verzorgen van de boekhouding is méér dan alleen het afgeven van een paar ordners. Het betekent ook advies geven over financiële beslissingen.


Ondersteuning afdeling financiën/ vervanging functie van controller

Het financieel managen van uw bedrijf: u staat er niet meer alleen voor. Als financieel adviseur ondersteun ik ondernemers met concrete financiële raad in een meer efficiënte, winstgevende bedrijfsvoering.


Administratie

Het administratieve proces is zo veel mogelijk geautomatiseerd. Middels het boekhoudpakket Exact online worden de bankmutaties automatisch ingelezen in de administratie. De overige gegevens kunt u zowel digitaal of middels een ordner aanleveren. Echter de boekhouding verzorgen is méér dan het verwerken van gegevens. Het verzorgen van een administratie betekent ook advies geven over financiële beslissingen. Door tussentijdse cijfermatige informatie aan te leveren wordt het makkelijker voor u om te ondernemen en te groeien. We bespreken welke informatie u wilt zien en wat de financiële resultaten zijn. U kunt hierdoor besparen in uw bedrijfskosten en we bekijken welke fiscale voordelen u kunt behalen. Kortom een persoonlijke betrokken aanpak.


Begroting opstellen

Een begroting opstellen is een goed stuurmechanisme om uw onderneming te meten met de visie die u met uw onderneming heeft. Door de werkelijke financiële cijfers te vergelijken met de begroting kan tijdig worden bijgestuurd zodat er een gezond resultaat behaald wordt.


Méér uit uw bedrijf halen

U bent volop bezig met ondernemen. U speelt in op de behoeften van uw kritische klanten en u wilt kansen pakken in de markt. En de trend in de komende jaren is dat markten steeds sneller zullen veranderen. Bedrijven die hier flexibel in kunnen meebewegen hebben een gezond voortbestaan. Als u actief wilt blijven inspelen op veranderingen in de markt dan staat u regelmatig voor grotere beslissingen. Om hierin de juiste keus te maken heeft u goede bedrijfsinformatie nodig over de financiële toestand van uw bedrijf. Goede informatie reikt verder dan het saldo op uw bedrijfsbankrekening of de grootte van uw laatste order. En wachten op de jaarcijfers is zonde: u wilt het hele jaar door actief ondernemen - en met actuele cijfers.


Fiscaal

 • Waarom moet ik meer / minder inkomstenbelasting betalen ten opzichte van voorgaande jaren?
 • Hoe zit het nu met de wet DBA?
 • Ik wil zonnepanelen aanschaffen. Kan ik de omzetbelasting terugvorderenen hoe werkt dit in praktijk?
 • Mijn auto is aan vervanging toe. Wat is voor mij de beste keuze. Zakelik of privé aanschaffen.
 • Ik heb iets gelezen over een nieuwe fiscale maatregel, is die regeling voor mij gunstig?
 • Ik ga een factuur sturen aan een klant in het buitenland, hoe moet dat nu met de omzetbelasting?
 • Hoeveel kan ik dit jaar belastingvrij schenken?
 • Mijn ouders willen ons schenking. Wat zijn de mogelijkheden?

Een kleine greep uit de vragen die terecht worden gesteld. Als fiscaal adviseur ben ik goed op de hoogte van de fiscale actualiteiten. De brancheorganisaties NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) en FSDC (Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum) verstrekken veel fiscale informatie en bijscholing is verplicht.

Door de persoonlijke aanpak weet ik wat voor u fiscaal gunstig is. Indien nodig werk ik samen met diverse externe partijen, voor het beste advies!


Eenvoud

Ondernemers ervaren de fiscale wetten en regels als een doolhof. Mede doordat deze constant aan verandering onderhevig zijn. Een fiscaal adviseur is hiervoor opgeleid. Administratie en advieskantoor Marcella Barella snapt dat het voor ondernemers vaak moeilijk te begrijpen is. Ieder zijn vak. Ik zal toch proberen om ook over ingewikkelde fiscale zaken zo eenvoudig mogelijk te communiceren.


Maak een afspraak

 • Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella
  Business Centrum De Ronde
  De Ronde 15
  5683 CZ Best

  Telefoon: 06-54635302
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.