Ondersteuning afdeling financiën/ vervanging functie van controller

Het financieel managen van uw bedrijf: u staat er niet meer alleen voor. Als financieel adviseur ondersteun ik ondernemers met concrete financiële raad in een meer efficiënte, winstgevende bedrijfsvoering. Als u actief wilt blijven inspelen op de veranderingen in de markt dan staat u regelmatig voor grote beslissingen. Om hierin de juiste keuze te maken heeft u goede bedrijfsinformatie nodig over de financiële toestand van uw bedrijf.

Met het ontwikkelde Plan van Aanpak krijgt u periodiek goede en tijdige informatie over uw onderneming en uw visie op de toekomst. Contact met u en uw medewerkers is zeer belangrijk. Daarom verzorg ik de werkzaamheden op locatie in samenwerking met de administratieve afdeling. Tijdens het proces komen er tal van vragen naar boven zowel fiscaal als bedrijfseconomisch. In een periodiek gesprek spreken we de bevindingen door en bekijken we hoe u financieel het beste uit bent.

 • Meer kansen pakken – meer ondernemen
 • Met up – to – date financiële management informatie
 • Slim besparen op uw kostenposten
 • Communicatie: essentieel
 • Grafische presentaties – in één opslag een duidelijk beeld

 Slim besparen
U wilt weten waar uw geld blijft - of waarom u minder overhoudt dan verwacht. Inzicht krijgen in uw kosten en cashflow, en kijken hoe u uw kostenposten kunt verminderen om meer rendement uit uw bedrijf te halen. En weten wat u de komende periode kunt verwachten in inkomsten en uitgaven zodat u daarop kunt anticiperen.


Maak een afspraak

 • Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella
  Business Centrum De Ronde
  De Ronde 15
  5683 CZ Best

  Telefoon: 06-54635302
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.