Zou je ook graag meer geld overhouden?

"Iedere ondernemer verdient het om voldoende rust en inzicht te hebben in de financiële situatie van haar / zijn bedrijf" 

cHJvZml0Zmlyc3R1bml2ZXJzaXR5LmNvbX4xNDM2Mn4xNjg5Nn4xODMw 1

Om je dromen te verwezenlijken of te sparen voor je toekomst? Als ondernemer ben je druk met personeel, sales, productie en alles wat er op een dag allemaal afgehandeld moet worden. De afgelopen jaren heeft het ondernemerschap wellicht veel van je gevraagd. En hoe zit het met je financiën? Loopt dat allemaal lekker, of geeft ook dat je stress?

Ik weet dat ondernemers veel onduidelijkheid hebben over hun boekhouding en geldzaken.

Per kwartaal zie je de resultatenrekening maar waar staat nu de winst? En die balans en resultatenrekening zijn voor velen ook lastig te begrijpen.

Hoeveel belasting moet ik nog betalen? Staat er wel genoeg op de rekening?

De accountant zegt ieder jaar dat het saldo van de bankrekening een momentopname is. Maar wat als er nu structureel te weinig op je bankrekening staat? Je vraagt je af: “wanneer gaat dit veranderen?”.

In de loop van de jaren heb ik veel ondernemers gesproken die worstelen met hun financiën en die genoegen nemen met het geld wat er maandelijks overblijft. Wat resulteert in een veel te laag salaris. Jammer want dat hoeft niet! Profit First geeft je de tools om wel het benodigde inzicht te verkrijgen.

De Methode Profit First

Profit First geeft je gelijk inzicht in je geldstromen. Je creëert rust in je financiële situatie zowel in je bedrijf als privé. Als je de financiën op orde hebt en steeds meer inzicht hebt gekregen kun je verder gaan met je winstplan.

Wat is mijn missie en visie en hoe wil ik deze gaan  verwezenlijken. En hoe gaat dat dan met geld? Is dat er voldoende?

Allemaal vragen die beantwoord kunnen worden!

Ben jij ook benieuwd hoe je makkelijker en beter kan omgaan met je geldzaken. Neem contact met me op!

En ontvang de eerste twee hoofdstukken van het Profit First boek gratis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Workshop Profit First woensdag 4 oktober 2023!

Op woensdag 4 oktober 2023 geef ik een workshop Profit First op de Ronde 15 in Best. Van 10.00 tot 12.00. De inloop met koffie/thee en koekjes is vanaf 9.30. 

We gaan het hebben over JOUW (of jullie) onderneming. Wat zijn je plannen voor de toekomst en waar droom je van? Wil je een spaarpot maken voor je kinderen om te studeren? Droom je van een samenwerking of extra vestiging? Wil je misschien eerder stoppen met werken? Of lig je wakker van de aangifte omzetbelasting die weer gedaan moet worden?
Profit First is een methode waarbij je doelen en dromen kan laten uitkomen. We gaan het geldspel doen en zelf ervaren hoe het is om echt inzicht in je bedrijf te krijgen. Het voeren van de boekhouding kan leuk zijn zeker als je het volgens de PF-methode doet. Je hebt gelijk resultaat door meer inzicht en het kost ook minder tijd en energie. Hierdoor kan je meer winst gaan behalen en je doelen laten uitkomen. De volgende stap is het maken van een winstplan. Waar sta je nu met je bedrijf en waar wil je graag naartoe. Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Het wordt een inspirerende en gezellige ochtend waar je kennismaakt met andere actieve ondernemers uit allerlei branches. Ook ontvang je het boek Profit First in 30 minuten.

Voor de workshop vraag ik een vergoeding van € 69 (exclusief omzetbelasting).


Maak een afspraak

 • Administratie- en Advieskantoor Marcella Barella
  Business Centrum De Ronde
  De Ronde 15
  5683 CZ Best

  Telefoon: 06-54635302
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.